___________________________________________________

Ez a PSP játékok birodalma, nézd meg a videókat töltsd le a játékot, próbáld ki, és ha tetszik vedd meg!

Mostantól bárki írhat kommentet a bejegyzések utáni ceruza ikonnal (megjegyzések), írjatok véleményt a játékokról, több szem többet lát!

Utolsó leírások:

Dantes Inferno

N+

Patapon 2

Keresés az oldalon

Egyéni keresés

2009. március 2., hétfő

No Gravity: The Plague Of Mind

Megjelent: 2009.02.29.

Nagy Rouge Squadron rajongóként régóta figyelemmel követtem a No Gravity: The Plague Of Mind-dal kapcsolatos híreket, és most végre alkalmam nyílt kipróbálni is.

Kézbe véve a játékot meglepett, hogy milyen kis helyet foglal el az UMD-lemezen :) Alig több, mint 140 mb, úgyhogy előre leszögezem, hogy a későbbi fikázás ellenére bátran ajánlom kipróbálásra mindenkinek.

Alapvetően egy arcade űrhajó szimulátort alkottak a készítők egyszerű kezeléssel. A navigáción kívül lőhetünk lézerrel, de a készlet erejéig nyomkövető rakétát is kilőhetünk az emberiséget fenyegető idegenek ellen. A mesterséges inteligencia jól sikerült, az idegenek félelmetes manőverekre képesek, nem könnyű célkeresztben tartani őket.

A pályák változatosak, a könnyű kezdés után egyre nehezebb feladatok fognak várni a Jurij Gagarin nyomdokaiban röpködő játékosokra. Ilyenek lesz pl. az űrben levő tartályok begyűjtése, vagy egy kisbolygón lévő objektumok megsemmisítése. Összesen 30 pályán élvezhetjük a gravitáció hiányát a virtuális, hordozható univerzumunkban.

A könnyű kezelhetőséget számomra csak az ütközések kiszámíthatatlansága rontotta el egy kicsit, ami annyit jelent, hogy közel kerülve egy objektumhoz (aszteroida, űrhajó) számomra furcsán hamarabb ütköztem vele, pedig láthatóan (kívülnézetben) nem is értem még hozzá...

A No Gravity kinézete miatt nem kell szégyenkeznie, szépek a robbanások, de a textúrák lehetnének részletesebbek, a hozzá hasonló Xyanide Resurrection-nal nem veszi fel a versenyt.

A hanghatások sajnos nem sikerültek túl jóra. Az űrhajó állandó ciripelése, és a zeneként aposztrofált tuc-tuc számok kicsit sem nyerték el tetszésemet. Még akkor sem, amikor ének szólalt meg az igénytelen muzsika gyenge díszeként. Hozzáteszem, hogy ez egyéni vélemény, valószínűleg vannak olyan zeneileg igénytelen emberek, akiknek bejön ez a fajta trágyalé, nekik különösem ajánlom a játék audió-trackjeinek beszerzését, és a buszon, metrón 1000 decibellel való hallgatását.

Grafika: 81%
Zene: 60%
Játszhatóság: 84%
Összesen: 80%





Torrent: http://www.mininova.org/get/2328629

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése