___________________________________________________

Ez a PSP játékok birodalma, nézd meg a videókat töltsd le a játékot, próbáld ki, és ha tetszik vedd meg!

Mostantól bárki írhat kommentet a bejegyzések utáni ceruza ikonnal (megjegyzések), írjatok véleményt a játékokról, több szem többet lát!

Utolsó leírások:

Dantes Inferno

N+

Patapon 2

Keresés az oldalon

Egyéni keresés

2009. február 19., csütörtök

Prinny: Can I Really Be the Hero?

Megjelent: 2009.02.17.

Ritkán készülnek egyedi játékok, a Prinny ilyen. Nem is a játékmenetét tekintve, hanem az elmebeteg sztoriját. Hősünk egy beszari pingvin, akinek nincs más választása, mint ura, Miss Etna parancsát követni, akinek eltűnt a sütije, emiatt a legdurvább sütit kéri tőlünk, melyet emberfia (illetve pingvinfia) valaha elkészített.

A hozzávalók megszerzéséhez le kell győznünk a pályák végén rejtőző főellenségeket, ám a hozzájuk vezető út nem egyszerű. A készítők valószínűleg direkt nem tettek easy-módot a Prinny-be, ami alapvetően egy szimpla platform-játék, de már a trailer is hardcore nehézséget említ. Én személy szerint elakadtam az 5. pályán, többször éreztem késztetést, hogy rituálisan elpusztítsam PSP-met, miután ugyanazon a helyen 30-adjára lökött le a halálba valamelyik szörnyszülött.

A sztori, mint már említettem igencsak pihent agyszülemény, de ez mindenképp előnyére válik. Hősünk stílusa sokszor megnevettetett. A külcsíny rendben van, kicsit rajzfilm-stílusú, kár, hogy a háttérfestmény nem scrollozik, ahogy haladunk előre, mert szép... A főellenségek szépen kidolgozottak, élmény ellenük a küzdelem. A zene otthonunkban zseniális (minden pálya közben ide kerülünk vissza), de a pályák közben is egész tűrhető audiók szólnak.

A játékmenet teljes mértékben ügyességi, később erős idegek is kellenek :) Csak hardcore játékosoknak ajánlom jó szívvel. Akinek bejött az Ultimate Ghosts 'n Goblins, annak ez is tetszeni fog!

Grafika: 86%
Zene: 89%
Játszhatóság: 75%
Összesen: 81%





Torrent:
http://isohunt.com/download/66715421/prinny+psp.torrent

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése