___________________________________________________

Ez a PSP játékok birodalma, nézd meg a videókat töltsd le a játékot, próbáld ki, és ha tetszik vedd meg!

Mostantól bárki írhat kommentet a bejegyzések utáni ceruza ikonnal (megjegyzések), írjatok véleményt a játékokról, több szem többet lát!

Utolsó leírások:

Dantes Inferno

N+

Patapon 2

Keresés az oldalon

Egyéni keresés

2008. március 10., hétfő

God of War: Chains of Olympus

Megérkezett hát a rég várt játék folytatása, elsőként PSP-re. Aki ismerte a Playstation 2-re írt elődök valamelyikét, az már valószínűleg várta a folytatást... Most sem akármilyen UMD lemezt adtak ki a kezük közül a Ready at Dawn-ék.

A stílus alapjában hack'n slash megfűszerezve néhány rejtvénnyel és szerepjáték-elemekkel. A lekaszabolt ellenfelekért és tereptárgyakért tapasztalatot nyerünk, és ahogy egyre többet gyűjtünk úgy tanulhatunk meg új mozdulatokat. A pályákon elszórtan ládákat találunk, melyekből 4 féle van: a piros energiánkat tölti fel, a kék a varázspontjainkat, ha tollat vagy szemgolyót találunk, akkor 5-öt összegyűjtve a maxiimális életerőnk illetve varázserőnk növekszik meg.

Az eddigi legszebb játék született meg a kis kézikonzolra, ha elkezdünk játszani vele, szinte egy animációs filmben érezzük magunkat a nagyszerű kamerakezelés miatt. Félelmetes, hogy mit hoztak ki a srácok grafikailag és zeneileg egyaránt. A kivégzésekkor a kamera ráközelít Kratos-ra de ekkor sem látszik egyetlen polygon sem a képernyőn, és mindezt simán, reccenés nélkül teszi. A Chains of Olympus roppant magasra tette most a lécet a leendő játékok és a többi fejlesztő csapat számára. Hihetetlen, de a God of War menet közben egyszer sem fog megállni, hogy a következő pályarész betöltsön. A zene is tökéletesre sikerült keleties szinfónikus dallamok szólalnak meg, miközben Kratossal pusztítjuk a hörgő-csörgő szörnyeket.

Egyetlen negatívum, hogy a Chains of Olympus rövidre sikerült. Körülbelül 6-7 óra alatt végigvihető úgy, hogy minden rejtett zugot felkutatunk közben. Az ember sajnálja, hogy nem tud tovább játszani...

Csak a nagyobbaknak ajánlom a sok vér és a meztelen jelenetek miatt, de nekik kötelező darab!

Grafika: 98%
Zene: 96%
Játszhatóság: 92%
Összesen: 95%






Torrent: http://www.mininova.org/get/1219362

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése