___________________________________________________

Ez a PSP játékok birodalma, nézd meg a videókat töltsd le a játékot, próbáld ki, és ha tetszik vedd meg!

Mostantól bárki írhat kommentet a bejegyzések utáni ceruza ikonnal (megjegyzések), írjatok véleményt a játékokról, több szem többet lát!

Utolsó leírások:

Dantes Inferno

N+

Patapon 2

Keresés az oldalon

Egyéni keresés

2008. március 14., péntek

Crash Tag Team Racing

Megjelent: 2005-11-10

A Crash Tag Team Racing-ben egy vidámparkban ugrándozhatunk a jó öreg Crash-sel, miközben összegyűjtjük a parkban levő pénzérmékt (látszik, hogy a világ mozgatórugója mára pénz lett, nem az alma :) - a régi Playstation játékban almákat kellett gyűjtenünk).

A sok mini játék mellett a lényeg az autóverseny. Sok pályán sokféle módon versenyezhetünk, miközben a vidámpark küldetéseit teljesítve új kocsikat, pályákat kapunk. A verseny elég sportszerűtlen: a bónuszokat felvéve változatos fegyverek segítségével robbanthatjuk ki az előttünk manőverező ellenfelünket, miközben természetesen a mögöttünk levők minket is megpróbálnak megsemmisíteni. A játékot többen is játszhatuk, és akár PS2-vel rendelkező barátunk ellen is küzdhetünk ebben a játékban, a készítők megoldották a kommunikációt a két konzol közt.

A minijátékok profin kivitelezettek, sok időt el lehet tölteni velük anélkül, hogy kocsiba pattannánk. Tekézhetünk, lövöldözhetünk csirkékre és tyúkokra stb. Jó móka! Jól teljesítve vagyonunkat gyarapíthatjuk.

A grafika szépnek mondható, nem egy God of War, de nem kell szégyenkeznie. A karakterek animációja sima, tele humorral. A zene szintén remek, a főcímdal olyan idióta, hogy nevetni támadt kedvem hallgatás közben. Miközben a játék tölt, a psp gombjait nyomogatva böfögés és szellentés hangokat indukálhatunk, ami remek ötlet a mai rohanó világban :)

Egyetlen negatívumként a rossz kamerakezelést tudom csak felhozni - többször okozott nehézséget megfelelő szögbe terelni a kamerát, mikor egy olyan platformra szerettem volna átugrani, amit ha elvétek, akkor leesek.

A Crash Tag Team Racing egy igazán remek játék PSP-n, tele humorral. Relatív ismeretlenségét valószínűleg a korai megjelenésének köszönheti: 2005-ben jelent meg. Mindenkinek kötelező darab!

Grafika: 88%
Zene: 92%
Játszhatóság: 91%
Összesen: 91%



Torrent: http://www.mininova.org/get/421749

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése